Een super leuke sportieve BSO! Ieder kind kan zich na schooltijd lekker uitleven op het mooie sportpark van RKVVO! Enthousiaste pedagogisch medewerkers zorgen voor een leuke, sportieve sfeer en bieden elk kind een veilige en leuke omgeving om te sporten en spelen! 

Yvonne Hurkmans Yvonne Hurkmans
5 /5
bij Google reviews

Spelletjes, Vossenjacht Basko, werpspellen-Schipper mag ik overvaren -week-24

Maandag 12 juni
De nieuwe week stond weer voor de deur met gelijk een lekkere warme dag, omdat we in de ochtenden op de studiedagen nog niet zoveel kinderen hebben gingen we lekker spelen bij DBS!
In de middag toen alle kinderen er waren hebben we wat leuke spelletjes gespeeld in de schaduw omdat het op het veld enorm warm was!
Zo speelden we onder andere mikado XL een potje sjoelen en wat bordspelletjes.
We hebben lekker veel ranja en water gedronken en sloten de dag af met een heerlijk ijsje.

 

Dinsdag 13 juni
De dag begon zoals alle afgelopen dagen met een heerlijk ochtendzonnetje. We speelden in de ochtend verschillende soorten werp spelletjes met de ringen waarbij er verschillende punten verdiend konden worden.
In de middag hebben we het lekker rustig aangedaan, de grote kinderen hebben op en aan wat gevoetbald op het veld, met lekker veel (verplichte) drink pauzes, de kinderen van de studie ochtend hebben wat leuke bordspellen gespeeld, en binnen met de tafeltennis tafel ( binnen was het in de middag wat beter vertoeven dan buiten).

 

Woensdag 14 juni
Het was vandaag nationale buitenspeel dag! In de ochtend speelden we wat leuke spelletjes zoals tikkertje, verstoppertje en een leuk parcours.Daarna zijn we met de kinderen naar de scholen gegaan om de andere kindjes op te halen, lekker samen lunchen om vervolgens naar Sportstuif Basko te vertrekken. Wat hebben wij een enorm leuke middag gehad! We deden mee aan de vossenjacht door Veldhoven. Zelfs Phoxy kwam even langs om mee te doen met de spelletjes en natuurlijk op de foto te gaan met de kinderen! We speelden o.a. sjoelen, zaklopen, blikgooien en nog meer!
Wat was dit een enorm geslaagde nationale buitenspeeldag!

 


Donderdag 15 juni
Wat was het weer een heerlijk weertje, helaas hadden we vandaag enorm veel zieke kindjes en is het schema een beetje aangepast. 
We speelden schipper mag ik over varen, waarbij de tikker mocht tikken met een lekkere natte spons! Tussendoor even wat drinken en eten. Daarna speelden we nog wat overgooi spelletjes om vervolgens de dag af te sluiten onder onze fijne veranda om wat leuke dingen te maken voor vaderdag!

 


Vrijdag 16 juni
We hebben nog geen kinderen die op vrijdag bij ons komen spelen.
We hebben nog voldoende vrije plekken op maandag, woensdag en vrijdag. Maar wees er snel bij want de aanmeldingen gaan snel!
Wil jij graag een sportieve namiddag, kan je me contacteren via mail of telefoonnummer.

Hopelijk tot snel!
 



Ons team

Ann Schoonbrood
Ann Schoonbrood Vestigingsmanager
Kim Mulder
Kim Mulder
Rick Nijs
Rick Nijs
Esther de Wijs
Esther de Wijs
Rens van de Gevel
Rens van de Gevel
Déwi Zonnevijlle
Déwi Zonnevijlle

Pedagogisch coach